Thierry Alen

Ik heb mijn kennis altijd willen delen en nuttig willen maken voor iedereen.

Ik ben echter een drukbezet man. Ik beheer mijn holding met meerdere bedrijven, wat betekent dat ik niet alleen voor het bedrijf maar ook voor mijn collega’s belangrijke verantwoordelijkheden heb.

Ondanks mijn drukke schema brengt het helpen van mensen me veel vreugde. Daarom reserveer ik wat tijd voor advies aan degenen die dat echt nodig hebben.

En nee, zelfs in die gevallen verleen ik mijn diensten niet gratis.

WIL JE WETEN HOE IK JE KAN HELPEN?
Mijn financiële holding in de telecomsector

Sinds 2014 biedt coVoIP telecomoplossingen en internetdiensten die speciaal zijn ontworpen voor zakelijke klanten.

Wij verbeteren de prestaties en productiviteit en helpen bedrijven bij de overgang van oude telefoonsystemen naar geavanceerde digitale oplossingen.

Althicom biedt onderscheidende diensten aan zakelijke klanten, waarmee zij al hun digitale kanalen efficiënt kunnen beheren in één uniforme omgeving.

Deze oplossing bespaart niet alleen tijd en geld, maar stelt hen ook in staat zich te concentreren op wat echt belangrijk is: het efficiënter ontwikkelen van hun producten en diensten.

Ubuy functioneert als een full-service bureau, met inbegrip van ontwerp, merk- en marketingstrategieën, software, websiteontwikkeling en hosting.

Bij Ubuy zijn we toegewijd aan het consequent up-to-date houden van de bedrijven van onze klanten met de nieuwste trends en technologische opties om hun online aanwezigheid te versterken.

Ja, het is waar.
Zelfs ik ging naar school toen ik jong was

MAAR MIJN LEVEN BRACHT ME AL SNEL NAAR DE WERELD VAN

  • TELECOMMUNICATIE
  • BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN VOOR GEBOUWEN
  • IT MANAGEMENT
  • SALES & BUSINESS DEVELOPMENT
En dat was de beste school van mijn leven.
WAT ZEGGEN ANDEREN OVER MIJ?
Cathelijne Vos Business Transformation Consultant

Thierry is geen doorsnee verkoper. Zijn onorthodoxe aanpak en out of the box-denken maken hem succesvol in moeilijke markten. Daarnaast maken zijn gevoel voor humor en positieve aard hem een plezier om mee te werken.

linkedin
Frank van der Velde Insights & Analytics Director
at Brand-Liquid

Thierry leverde uitstekende resultaten in een tijdsbestek dat vrijwel onmogelijk werd geacht. Uitstekende kennis en accurate feedback in elke fase van het project.

linkedin

Maar genoeg over mij.
Wil je het over jou hebben?

BEGIN DOOR OP DEZE KNOP TE KLIKKEN